Vrienden

Word ook Vriend van Effe noar Geffe
Hoofdinhoud

Vrienden van Effe noar Geffe

Effe noar Geffe is niet mogelijk zonder jouw steun, die van het bedrijfsleven en de Gemeente Oss. Door lid te worden van de Effe noar Geffe Vriendenclub, draag je een extra steentje bij een de organisatie van ons mooie evenement. Momenteel hebben we 160 vrienden, die ieder jaar een uniek bedankje krijgen. Wil jij ook bij deze Vriendenclub horen? 

Voor slechts €25,- per jaar word je vriend van Effe noar Geffe. 

Vul onderstaande machtiging in en verstuur het formulier. Wij incasseren je bijdrage eind augustus van jouw rekening. Indien je een hoger bedrag wilt bijdragen, stellen we dat zeer op prijs. Geef dit bedrag aan op onderstaand formulier. Indien je niet akkoord bent met de afschrijving, kan binnen 30 kalenderdagen een verzoek tot terugboeking bij de bank worden ingediend. Intrekking van de machtiging dient tijdig schriftelijk te worden gericht aan: 
Stg. Effe noar Geffe, Postbus 13, 5386 ZG te GEFFEN.

Machtiging Vriendenclub Effe noar Geffe

Ja, ik machtig Stichting Effe noar Geffe met bankrekeningnummer IBAN: NL30RABO0115810919 om jaarlijks een bedrag van €25,00 van mijn rekening af te schrijven ten behoeve van de Vriendenclub Effe noar Geffe.